avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru facut in bataie de joc
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru facut in bataie de joc

buna ziua,
am mostenit un apartament micut intr-un bloc comunist vechi de la mama mostenit la randul ei sora ei. cadastrul a fost executat si intabulat in 2004 atunci cand a cumparat sora mamei, nu s-a uitat nimeni peste el de-a lungul anilor, a fost luat de bun atat de sora mamei dezinteresata cat si de mama care a refacut doar intabularea. am efectuat succesiunea si intabularea fara sa ma uit pe schita-nu de aia se apeleaza la autorizati si exista ocpi, ca sa nu-ti bati capul cu ceva care exista- dar cand sa vand cu antecontract, la notar promitentul a observat ca releveul este incorect in sensul ca pe schita balconul de la living este pozitionat la vecinii de la scara urmatoare pe latul camerei si nu cum este el de fapt pe lungul camerei. de altfel nici debaraua nu prea e ca in releveul din 2004 si nu s-a facut nici o modificare, peretii debaralei sunt toti din beton de sus pana jos, n-au nici o modificare. pe autorizatul din 2004 n-am cum sa-l mai gasesc, nu mai apare pe site-ul ocpi, deci nu mai este autorizat. ce solutii am pentru a preda un cadastru corect promitentului, promitentul cumparator are nevoie de un cadastru cat mai corect pentru banca-nu e prima casa, e ipotecar. se mai poate face vreo actiune in justitie contra autorizatului din 2004 cu ceva sanse de a obtine ceva? nu mi se pare normal sa nu fie in stare nici macar sa pozitioneze un balcon la un apartament de 40m2 si probabil sa pierd promitentul cumparator in final din cauza releveului facut cu picioarele! chiar nu inteleg cum a putut pozitiona un balcon la vecinii de la alta scara si nimeni sa nu observe! ce incredere mai pot avea eu sau promitentul cumparator in suprafetele calculate de un asemenea cadastrist?
Ultima modificare: Marți, 27 Iunie 2017
whatever13, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament cu diferente intre releveu si situatia reala cpypst cpypst Buna ziua, Intentionez sa cumpar un apartament, dar am indentificat o serie de probleme la analiza releveului: 1) Geamurile de la balcon si baie nu sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu locuiesc la et 3, intr un bloc de 4 etaje. in urma ... Disa84 Disa84 Buna ziua! Eu locuiesc la et 3, intr un bloc de 4 etaje. In urma cu 25 de ani, vecinul de deasupra, a venit la parintii mei sa ii intrebe daca ii deranjeaza ... (vezi toată discuția)
Problema cadastru 1919Claudiu 1919Claudiu Buna ziua, Am urmatoarea problema : Acum 12 ani am cumparat un apartament cu 3 camere in berceni la etajul 10. Doresc sa vand apartamentul si am ... (vezi toată discuția)