avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiei si calculul pentru sporuri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiei si calculul pentru sporuri

Buna ziua!Apelez la dvs. cu o intrebare privind recalcularea pensiei si acordarea sporurilor pt a II-a grupa de munca.Din ce am inteles nemultumirea lui este pentru neacordarea unor ani.Am postat documentele,daca se poate uita cineva peste ele.Cei de la casa de pensii i-au spus ca trebuie sa depuna o alta cerere la alt director sau sa ii dea in judecata.

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Obtinere drepturi din grupe de munca i si ii la pensia de urmas aurora9 aurora9 Buna ziua! Legat de faptul ca persoanele care au desfasurat activitati in locuri de munca incadrate in grupele I si II de munca, potrivit legislatiei ... (vezi toată discuția)
Sporuri gr 1 lipsa, in calculul cuantumului pensiei. toma st toma st Buna ziua, Sint in urmatoarea situatie: In urma demersurilor mele, catre Casa Teritoriala de Pensii, la aproximativ un an dupa pensionare ( limita de virstra, ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alcaz alcaz buna ziua, Din anul 2006 sunt pensionat anticipat cu 5 ani , cu penalizarea corespunzatoare prevederilor legii. In luna [b]iulie 2009 [/b]am actionat in ... (vezi toată discuția)