avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract de munca

Sunt gravida si am 27 de saptamani de sarcina. Sunt in concediu medical. Am prelungit concediul deoarece aveam 90 de zile si am fost la comisie si voi mai avea inca pana la jumatatea luni iulie. Contractul de munca il am pana la sfarsitul luni iulie. Eu la jumatatea luni iulie intru in prenatal. Imi va fi platit incontinuare prenatalul sau nu daca imi expira contractul???? Firma stiu ca nu il va reinnoi. As vrea sa stiu daca beneficiez de bani din prenatal. Va rog as vrea sa stiu ce pot face.

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal Simonamihai30 Simonamihai30 Sunt gravida si am 27 de saptamani de sarcina. Sunt in concediu medical. Am prelungit concediul deoarece aveam 90 de zile si am fost la comisie si voi mai avea ... (vezi toată discuția)
Contract munca Simonamihai30 Simonamihai30 Sunt gravida si am 27 de saptamani de sarcina. Sunt in concediu medical. Am prelungit concediul deoarece aveam 90 de zile si am fost la comisie si voi mai avea ... (vezi toată discuția)
Daca am avut concediu medical imi mai pot lua si concediu de odihna tintea.alexandra tintea.alexandra Buna ziua, Din cauza problemelor de sanatate cu sarcina, de la 14 saptamani am avut concediu medical, am fost si internata in spital 2 saptamani si jumatate ... (vezi toată discuția)