avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura electronica pe numele fostei angajate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura electronica pe numele fostei angajate

Buna ziua, se mai poate folosi semnatura electronica pe numele unei angajate care a plecat din societate? Ea este de acord sa o folosim pana cand aceasta expira (pana la sfarsitul anului), dar nu stim daca ne trebuie vreo procura din partea ei care sa certifice acest fapt. Mentionam ca semnatura electronica se foloseste doar pt a trimite declaratiile contabile si bilanturi, deci doar in relatia cu ANAF. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 15:10, 27 Iunie 2017
Nu are nici-o legatura incetarea activitatii cu calitatea de imputernicit pentru semnarea electronica a declaratiilor. Persoana posesoare a unui certificat calificat pentru semnatura electronica este cea imputernicita, prin procura, sa semneze declaratiile unei firme. Aceasta imputernicire nu are nici-o legatura cu calitatea de salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica irina_iris_19 irina_iris_19 am o i.i. si trebuie sa depun 112 pana pe 25 aug.nu am semnatura electronica.contabilitatea o tin eu ca e simplu.am 3 angajati.cum sa procedez acum pentru a ... (vezi toată discuția)
Semntura electronica iudith2000 iudith2000 Buna ziua!Sunt posesoare a semnaturii electronice fiind o firma de contabilitate.Ce trebuie sa contina dosarul depus la ANAF pentru toti clientii firmei ... (vezi toată discuția)