avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri impozabile pe langa indemnizatia de cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri impozabile pe langa indemnizatia de cresterea copilului

Buna ziua,
Sper sa ma poata ajuta cineva cu o nelamurire .
Mi am deschis un srl-d in mai,eu fiind angajata in alta parte pe vremea aceea. Intre timp am intrat in maternitate iar contractul de munca imi este suspendat dar inca prestez servicii ca administrator la firma mea(tin sa precizez ca firma nu e pe profit) iar acum as dori sa ma angajez cu o ora sau doua la aceasta firma .
Am citit legea 126/2014 care mi ar permite acest lucru ,sau cel putin asa am inteles eu, doar sa nu depasesc alt venit de 3000 pe an .
Pot sa ma angajez cu o ora sau doua fara sa mi fie suspendatta indemnizatia ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 27 Iunie 2017
FilipIulia a scris:

....
Pot sa ma angajez cu o ora sau doua fara sa mi fie suspendatta indemnizatia ?
Multumesc

Incepand cu 01.02.2017, cuantumul maxim al veniturilor care se pot realiza intr-un an calendaristic pe durata CCC fara a fi suspendata plata indemnizatiei este de 3699 lei (308,25 lei/luna).

Acest lucru, inseamna un c.i.m. cu timp partial de maxim 35 ore/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit in ccc Myahella Myahella Buna dimineata. Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire. Sunt in ccc din decembrie 2016. Stiu ca pot realiza venituri in suma de 3000 lei anual si in aceste ... (vezi toată discuția)
Indemnizație popadana52a@yahoo.com popadana52a@yahoo.com În cazul în care părintele care rămâne în concediu de maternitate are 2 locuri de muncă legal (al doilea colaborare -parttaim) mai poate lucra la al ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Oanacosmina Oanacosmina Buna.as vrea sa stiu, daca fiind in maternitate(mai am doar 5 luni) as putea lucra cu contract de munca de 2 sau 4 ore fara a-mi fi afectata idemnizatia de ... (vezi toată discuția)