avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract de munca

Buna.as vrea sa stiu, daca fiind in maternitate(mai am doar 5 luni) as putea lucra cu contract de munca de 2 sau 4 ore fara a-mi fi afectata idemnizatia de crestere a copilului.multumesc
Cel mai recent răspuns: Oanacosmina , utilizator 13:13, 6 Octombrie 2017
Pe durata CCC puteti realiza venituri supuse impzitului pe venit in cuantum de maxim 3699 lei/an calendaristic (ceea ce inseamna un c.i.m. cu timp partial de maxim 35 ore/luna)
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrat de munca daca am contract suspendat pentru crestere copil tyadaria tyadaria Buna seara! am nevoie de o lamurire, sunt in crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani si vreau sa ma angajez cu contract 1-2 ore la o societate la ... (vezi toată discuția)
Venituri impozabile pe langa indemnizatia de cresterea copilului FilipIulia FilipIulia Buna ziua, Sper sa ma poata ajuta cineva cu o nelamurire . Mi am deschis un srl-d in mai,eu fiind angajata in alta parte pe vremea aceea. Intre timp am ... (vezi toată discuția)
Pe perioada ccc se poate lucra? Corina271 Corina271 Buna ziua! Sotul meu este in Ccc si ar vrea sa lucreze dar fara sa,se intrerupa indemnizatia. Cu cate ore ar trebuii sa apara in contract si cate ore pe zi ... (vezi toată discuția)