avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contrat de munca daca am contract suspendat pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contrat de munca daca am contract suspendat pentru crestere copil

Buna seara!
am nevoie de o lamurire, sunt in crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani si vreau sa ma angajez cu contract 1-2 ore la o societate la care nu am fost angajata, in concluzie, la care nu am contractul suspendat. Este in regula sa mi fac contractul de munca, cu respectarea reglementarii acelea ca veniturile realizate pe an sa nu depaseasca suma de 3000 lei ? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 28 Noiembrie 2017
Valoarea maxima a veniturilor supuse impozitului e venit pe durata CCC este de 3699 lei/an calendaristic ceea ce inseamna un c.i.m. cu o durata a timpului de munca de maxim 35 ore/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in timpul concediului pentru crestere copil Alexandra Grosu Alexandra Grosu Buna ziua! Daca sunt in concediu pentru crestere copil, ma pot angaja cu contract de munca pe 2 ore fara sa pierd indemnizatia? (vezi toată discuția)
Contract de munca Oanacosmina Oanacosmina Buna.as vrea sa stiu, daca fiind in maternitate(mai am doar 5 luni) as putea lucra cu contract de munca de 2 sau 4 ore fara a-mi fi afectata idemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Pe perioada ccc se poate lucra? Corina271 Corina271 Buna ziua! Sotul meu este in Ccc si ar vrea sa lucreze dar fara sa,se intrerupa indemnizatia. Cu cate ore ar trebuii sa apara in contract si cate ore pe zi ... (vezi toată discuția)