avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract de munca in timpul concediului pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract de munca in timpul concediului pentru crestere copil

Buna ziua!
Daca sunt in concediu pentru crestere copil, ma pot angaja cu contract de munca pe 2 ore fara sa pierd indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 17 August 2017
Cu 2 ore/zi nu va puteti angaja , intrucat valoarea salariului primit poate depasi de trei ori cuantumul minim al indemnizației pentru CCC (3 x 1233 lei = 3699 lei)

Asadar, valoarea maxima fiind de 3699 lei/an calendaristic , inseamna un c.i.m. cu o durata a timpului de munca de maxim 35 ore/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare icc in urma angajarii persoanei? paul1851 paul1851 Buna ziua. Am urmatoarea intrebare. O prietena a fost angajat la o societate comerciala. In aceasta perioada, ea a ramas insarcinata. A intrat in CCC pentru 2 ... (vezi toată discuția)
Pe perioada ccc se poate lucra? Corina271 Corina271 Buna ziua! Sotul meu este in Ccc si ar vrea sa lucreze dar fara sa,se intrerupa indemnizatia. Cu cate ore ar trebuii sa apara in contract si cate ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Câte ore pot lucra in ccc ana.adryana ana.adryana Bună ziua...vă rog un răspuns la o întrebare...sunt in CCC până la 2 ani copilul are 1 an stiu că am voie 2să lucrez cu contract de muncă fără să ... (vezi toată discuția)