avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Câte ore pot lucra in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Câte ore pot lucra in CCC

Bună ziua...vă rog un răspuns la o întrebare...sunt in CCC până la 2 ani copilul are 1 an stiu că am voie 2să lucrez cu contract de muncă fără să depășesc 3 indemnizații pe an (1230 •3=3690)întrebarea mea este 3.690 fiind netul sau brutul...Am găsit un loc de muncă cu 2 ore ...pe contract 362 pe lună iar in mana 268 de lei pe lună....este corect asa? vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 4 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suma este bruta ... valoarea maxima este de 3699 lei/an calendaristic ceea ce inseamna un c.i.m. cu o durata a timpului de munca de maxim 35 ore/luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in timpul concediului pentru crestere copil Alexandra Grosu Alexandra Grosu Buna ziua! Daca sunt in concediu pentru crestere copil, ma pot angaja cu contract de munca pe 2 ore fara sa pierd indemnizatia? (vezi toată discuția)
Venit incasat intimpul concediului de crestere copil marilena79 marilena79 BUNA ZIUA, VA ROG SA MA AJUTATI IN URMATOREA SPETA: - O PERSOANA CARE A INTRAT IN CONCEDIU DE CRESTERE COPIL IN DATA DE 31.10.2016 A OBTINUT IN ANUL 2017 ... (vezi toată discuția)
Pe perioada ccc se poate lucra? Corina271 Corina271 Buna ziua! Sotul meu este in Ccc si ar vrea sa lucreze dar fara sa,se intrerupa indemnizatia. Cu cate ore ar trebuii sa apara in contract si cate ore pe zi ... (vezi toată discuția)