Va rog sa ma ajutati in lamurirea unei situatii. La actualul loc de munca am fost angajata pe functia de Asistent Manager si dupa o luna mi s-a oferit un alt post de Junior Account. Nu am semnat niciun alt contract pe motiv ca noua functia nu se incadreaza in vreun cod COR si sa ramana aceeasi denumire. Urmeaza sa imi schimb locul de munca si mi-au cerut adeverinta stagiu cotizare si din ce m-am interesat apare functia acolo si voi fi trecuta cu functia incadrata initial, cu toate ca responsabilitatile mele au fost altele. Voi avea probleme la semnarea contractului atunci cand voi prezenta adeverinta? Nu am specificat la interviu acest aspect pentru ca nu i-am vazut rostul si nu imi doresc sa se interpreteze ca am mintit la interviu. Multumesc
Potrivit art.15 din Legea 76/2002, utilizarea Clasificării ocupaţiilor din România este obligatorie la completarea documentelor oficiale.
Functia "Junior Account" nu exista in C.O.R. Daca nu ati semnat niciun act adtional de modificare a functie, atunci in adeverinta de vechime in munca va trebui sa apara functia mentionata in c.i.m. .
Adeverinta de stagiu de cotizare nu are mentiuni cu privire la functie , aceasta se emite de catre Casa Teritoriala de Pensii si nu de catre angajator.