avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme incadrare functie conform COR.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme incadrare functie conform COR.

Buna seara!

Va rog sa ma ajutati in lamurirea unei situatii. La actualul loc de munca am fost angajata pe functia de Asistent Manager si dupa o luna mi s-a oferit un alt post de Junior Account. Nu am semnat niciun alt contract pe motiv ca noua functia nu se incadreaza in vreun cod COR si sa ramana aceeasi denumire. Urmeaza sa imi schimb locul de munca si mi-au cerut adeverinta stagiu cotizare si din ce m-am interesat apare functia acolo si voi fi trecuta cu functia incadrata initial, cu toate ca responsabilitatile mele au fost altele. Voi avea probleme la semnarea contractului atunci cand voi prezenta adeverinta? Nu am specificat la interviu acest aspect pentru ca nu i-am vazut rostul si nu imi doresc sa se interpreteze ca am mintit la interviu. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 28 Iunie 2017
Potrivit art.15 din Legea 76/2002, utilizarea Clasificării ocupaţiilor din România este obligatorie la completarea documentelor oficiale.

Functia "Junior Account" nu exista in C.O.R. Daca nu ati semnat niciun act adtional de modificare a functie, atunci in adeverinta de vechime in munca va trebui sa apara functia mentionata in c.i.m. .

Adeverinta de stagiu de cotizare nu are mentiuni cu privire la functie , aceasta se emite de catre Casa Teritoriala de Pensii si nu de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Account specialist maryusdv8 maryusdv8 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: - in fisa de post, ca functie, este specificat \\"account specialist\\"; - ... (vezi toată discuția)
Incadrare functie conform cor AlexandraPet AlexandraPet Salut , Lucrez din 2012 la filiala din Romania a unei companii multinationale pe postul de Asistent Manager Vanzari. La intrunirea de la sfarsitul acestui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu ce cod cor este corect sa folosesc ... g.apostolache g.apostolache Buna ziua, as dori sa stiu ce cod COR este corect sa folosesc pentru pozitia de Key Account Manager? nu am gasit in COR, multumesc. (vezi toată discuția)