avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita de 2 ori
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita de 2 ori

Buna seara,
Întâmpin următoarea situație în urma unui contract de credit din 2007 am primit un card de cumpărături, am utilizat banii si am încercat să îi depun până în anul 2011 am plătit rate ( cu o dobândă foarte mare) la EFG după ce nu am mai avut posibilitatea să plătesc am fost executată silit de un cabinet de avocatura în anul 2012 primind o înștiințare ca am proprii pe conturile la bănci. Ulterior EFG a vândut creanțele către KRUK si tot primesc scrisori si vin oameni la ușă eu nelocuind acolo. Acum am primit o scrisoare cum că departamentul juridic al KRUK va acționa în judecată pentru recuperarea soldului. Pot fii executată de 2 ori pentru aceiași suma ? În momentul de față nu îmi permit să le plătesc, consider că am plătit suficient si ca dobânda impusă de ei a fost foarte mare de la o sumă de 2000 lei am ajuns la 4000 si ceva de lei + cheltuieli de judecată.

Alte discuții în legătură

Recuperatorii de la kruk CosmaFlorin CosmaFlorin Buna Ziua .. In anul 2011 am facut o descoperire de card la BCR de 1000 lei,si un card de cumparaturi la BRD FINANCE de 4000 lei din care mi-am luat un laptop ... (vezi toată discuția)
Datorie kruk Marian_Marian10 Marian_Marian10 Buna ziua In anul 2008 am facut un card de credit in valoare de 3000 lei la Credit Euro bank. Am scos banii de pe card si din cauza anumitor situatii ... (vezi toată discuția)
Card credit la efg floricel_1980 floricel_1980 am scos de pe card de credit de la EFG in 2008, 1800 lei si am platit ratele aproape in fiecare luna, iar acum am sold final 5400 lei, ei mi-au marit limita de ... (vezi toată discuția)