avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperatorii de la KRUK
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperatorii de la KRUK

Buna Ziua ..
In anul 2011 am facut o descoperire de card la BCR de 1000 lei,si un card de cumparaturi la BRD FINANCE de 4000 lei din care mi-am luat un laptop am platit cateva rate la BRD dar mi-am pierdut locul de munca si nu am mai putut plati .. am primit multe scrisori de la kruk acasa dar nu am raspuns la nici una si nu am semnat nimic cu ei .. nu demult m-au sunat la locul de munca sa ii sun,nu am stiut cine sunt si am sunat imi ziceau in notificari sa stabilim rate dar cand am vorbit cu ei mi-au spus sa le fac o plata de 500 lei ca dupa aia sa imi trimita desfasuratorul cu ratele eu nu am nici-o plata facuta la ei,ce pot sa fac ?
Va multumesc anticipat !

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:00, 20 Iulie 2015
Buna ziua,

ar fi bine sa examinati daca de la data ultimei plati au trecut 3 ani. Daca asa stau lucrurile este posibil ca suma restanta sa se fi prescris. Nu faceti niciun fel de recunoastere a sumei caci ele (recunoasterile) produc efecte.
Prin recunoasterea de care vorbea colegul intelegandu-se angajament de plata sau vreo plata catre firma de recuperare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de la kruk oliver12 oliver12 Buna, am avut un credit de nevoi personale luat de la BRD din 2006 in valoare de 10.000 euro, avand o rata de 600 ron/luna. Co-platitor fiind mama mea. Mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita de 2 ori Victorina20 Victorina20 Buna seara, Întâmpin următoarea situație în urma unui contract de credit din 2007 am primit un card de cumpărături, am utilizat banii si am încercat ... (vezi toată discuția)
Poprire!!!buna ziua!În anul 2003 am girat o persoană la cec.in ... Paras1 Paras1 Poprire!!!Buna ziua!În anul 2003 am girat o persoană la CEC.In 2019 am primit înștiințare de poprire dar am reușit să vb cu respectiva persoana care a ... (vezi toată discuția)