avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire!!!Buna ziua!În anul 2003 am girat o persoană ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire!!!Buna ziua!În anul 2003 am girat o persoană la CEC.In ...

Poprire!!!Buna ziua!În anul 2003 am girat o persoană la CEC.In 2019 am primit înștiințare de poprire dar am reușit să vb cu respectiva persoana care a făcut cu cei de la kruk un angajament de plata pe care nu la onorat...azi eu primind din nou înștiințare de poprire.4000 de lei este suma...Intrebarea mea este cum as putea sa plătesc eu acești bani in conditiile in care am salariul minim...o rata de 600 lei la casa (prima casa credit),plătesc pensie alimentară 315 lei...un card de cumpărături 1600 lei... plus facturi...si traiul zilnic.As putea găsi o soluție?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:00, 27 Septembrie 2021
Am nevoie urgent de un raspuns..rog ajutor!!!
ce mai stiti de datornic? are salariu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in anul 2019 am luat un imprumut de la brd sub forma ... gbaranga2002 gbaranga2002 Buna ziua, in anul 2019 am luat un imprumut de la BRD sub forma unui card de cumparaturi in valoare de 10.000 lei pe care ulterior nu am mai reusit sa il ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii de la kruk CosmaFlorin CosmaFlorin Buna Ziua .. In anul 2011 am facut o descoperire de card la BCR de 1000 lei,si un card de cumparaturi la BRD FINANCE de 4000 lei din care mi-am luat un laptop ... (vezi toată discuția)
Executare silita de 2 ori Victorina20 Victorina20 Buna seara, Întâmpin următoarea situație în urma unui contract de credit din 2007 am primit un card de cumpărături, am utilizat banii si am încercat ... (vezi toată discuția)