Buna ziua, in anul 2019 am luat un imprumut de la BRD sub forma unui card de cumparaturi in valoare de 10.000 lei pe care ulterior nu am mai reusit sa il inapoiez bancii. In luna februarie 2022 mi s-a instituit o poprire pe cont 1/3 din salariu. Angajatorul mi-a oprit si virat sumele in contul executorului judecatoresc ca acesta la randul sau sa vireze banii bancii BRD. In luna octombrie 2022, BRD-ul a cesionat creanta catre KRUK fara sa primesc instiintare. Am aflat acest lucru de abia la inceputul lunii iulie 2003. Mentionez ca nu mai locuiesc la adresa din buletin. Aceasta instiintare a fost adusa la aceasta adresa si lasata la cutia postala. Am mers astazi la executorul judecatoresc si mi-a confirmat faptul ca mai are de virat in contul KRUK-ului 2600 lei suma pe care nu o poate vira datorita faptului ca acestia din urma nu au transmis catre executorul judecatoresc confirmarea ca mi-au trimis adresa de cesionare a creantei. Va rog sa imi spuneti daca mai pot merge in instanta sa anulez aceasta poprire conform codului de procedura cuvila. Mulrumesc frumos!