avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG99/2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG99/2016

O intrebare legata de aceasta ordonanta de urgenta 99/2016 care a fost promulgata ieri: ce categorii de bibliotecari ( intreb pentru bibliotecarii orasenesti si cei de la comunale) vor avea salariile marite datorita acestei ordonante? Mi se pare o formulare cam vaga ``anume cel din bibliotecile naţionale sau de importanţă naţională, din cadrul Bibliotecii Academiei Române şi din muzeele de importanţă naţională``. Ma puteti ajuta sa inteleg? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Salarizare bibliotecar mirabellapopabarna mirabellapopabarna Buna, Am o intrebare legata de salarizare in ceea ce priveste postul de bibliotecar in cadrul unei biblioteci comunale. De curand am dat un examen pentru ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului din studii medii in studii superioare bibliotecar i dragomir angela dragomir angela Buna ziua, sunt bibliotecar I ,cu o vechime de 15 ani, incadrata cu studii medii, anul acesta am terminat facultatea, as dori sa stiu daca anul acesta mi se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de conducere pentru bibliotecar responsabil sanda1956 sanda1956 Legea bibliotecilor stipuleaza ca biblioteca publica fara personalitate juridica este condusa de un bibliotecar responsabil- care este asimilat cu functia de ... (vezi toată discuția)