avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Carnet de conducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Carnet de conducere

Acum un an si 8 luni am dacut un accident care sa soldat cu o vatamare corporala.acum de la procuratura am primit scrisoarea de clasare dosar deoarece nu am avut nici o vina.accidentul a avut loc in jud gorj eu fiind din cluj.cum imi pit recupera permisul?il trimite la cluj sau trebuie sa ma duc dupa el.

Alte discuții în legătură

Accident cu vatamare corporala - neacordare de prioritate adrian.cc adrian.cc Buna ziua. Am si eu cateva intrebari legate de situatia in care ma aflu: In August 2008 am avut un accident cauzat de neacordare de prioritate (eu fiind ... (vezi toată discuția)
Procedura prelungire dovada circulatie biztza biztza pe 22-02-2011 am avut un accident rutier cu victima.s-adeschis dosar penal in urma caruia mi s-a retinut permisul si s-a eliberat dovada de 15 zile.joi ... (vezi toată discuția)
Termen finalizare urmarire penala mariusag9939 mariusag9939 buna ziua , in martie 2014 am fost prins conducand un moped cu permisul suspendat si mi sa intocmait dosar penal (politia sector 3) , insa dosarul nu a fost ... (vezi toată discuția)