avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Birou traduceri autorizate
Discuție deschisă în Traduceri

Birou traduceri autorizate

Buna ziua, sunt traducator autorizat fara Pfa. Am un Srl platitor de tva, care alte mai multe alte activitati, dar pe certificatul constatator am autorizat si codul caen pentru traduceri orale si scrise. Daca primesc traduceri de la notari fiirma poate factura acest serviciu si sa emita chitanta, daca eu ca administrator, proprietar al Srl-ului fac traducerea? Sau care este forma legala intre mine ca traducator si srl-ul meu? Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat madalinairimia madalinairimia Buna ziua, am citit raspunsurile dvs de aici si par foarte exacte. Din acest motiv as dori sa ma ajutati si pe mine, daca puteti. Acum ma inregistrez si eu la ... (vezi toată discuția)
Speta complexa Virgil Varanu Virgil Varanu Un caz real petrecut recent urmand cronologic urmatoarele etape: 1. Un traducator autorizat T.A. a lasat la un S.R.L. un teanc de incheieri in alb si nu i-a ... (vezi toată discuția)
Srl traduceri denisateo denisateo Sunt foarte multe voci care spun ca birourile de traduceri functioneaza ilegal, intrucat traducatorii autorizati pot activa numai ca pfa. Cu toate acestea, eu ... (vezi toată discuția)