Sunt foarte multe voci care spun ca birourile de traduceri functioneaza ilegal, intrucat traducatorii autorizati pot activa numai ca pfa. Cu toate acestea, eu v-as intreba: functioneaza sau nu legal un srl cu cod caen 7485 (care pp, printre altele, traduceri scrise si orale) si contracte de colaborare cu traducatori autorizati de MJ si constiuiti in pfa? Daca are vreo importanta, mentionez ca asociatul unic al societatii detine autorizatie de traducere eliberata de ministrul justititei, ptr limba engleza. De asemenea, as vrea sa stiu daca se specifica undeva (lege, ordonanta, alte acte), ca activitatile prevazute la 7485, in speta traducerile, pot sau nu pot fi intermediate, pentru ca aici este, cred, miezul problemei. Multumesc mult!
Multumesc, dar n-am gasit nimic referitor la traduceri.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Colaborare pfa
Angie_31
Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat
DASY
As vrea sa stiu pentru ce domeniu trebuie sa sustin examenul de traducator autorizat pentru a utea colabora (on line) cu un birou de traduceri autorizate?
(vezi toată discuția)