avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Respingerea cererii de echivalare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Respingerea cererii de echivalare

Am terminat facultatea si am sustinut proba orala si proba scrisa. De proba orala am trecut iar de cealalta nu, cand am vrut sa sustin din nou proba scrisa,aceasta s-a anulat,Senatul a decis scoaterea probei scrise.
Acum,eu ca sa nu mai sustin proba orala inca o data am facut o cerere de echivalare si mi s-a respins,pe ce motiv inca nu se stie,a zis ca imi vor trimite raportul. Ce as mai putea face in acest caz? Ma poate ajuta cineva? E destul de urgent!
Cel mai recent răspuns: unknown17 , utilizator 02:08, 29 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs registrator medical madalyna45 madalyna45 Buna ziua revin cu subiectul privind concursul pentru registrator medical cu vechime in specialitate(activitate) de 6 luni. Am depus dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Acte recurs gogu2 gogu2 buna ziua, am nevoie urgent de un raspuns va rog. intr-un litigiu de munca concediere abuziva, cererea a fost respinsa la fond, astept motivarea care nu a fost ... (vezi toată discuția)