avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... acte recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

acte recurs

buna ziua, am nevoie urgent de un raspuns va rog. intr-un litigiu de munca concediere abuziva, cererea a fost respinsa la fond, astept motivarea care nu a fost redactata inca. voi face recurs. in dosar s-a depus un act fals, si altele nu au fost depuse. cind pot depune aceste acte? si asupra acelui act se poate interveni? cind? dupa ce primesc motivarea de la tribunal ori trebuie depuse acum? mentionez ca dosarul este la redactare nu la arhiva. cum procedez? multumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2012
gogu2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 22 Iulie 2012
Potrivit art.305 C.proc.civ. , în instanţa de recurs nu se pot produce probe noi, cu excepţia înscrisurilor, care pot fi depuse până la închiderea dezbaterilor.

Dupa comunicarea hotararii , aveti la dispozitie 10 zile pentru formularea recursului .. in cererea de recurs mentionati si mijloacele de proba - inscrisurile - pe care va bazati afirmatiile.
multumesc din nou pentru raspuns. mai am o intrebare, mereu se nasc altele.. V-am spus ca la fond s-a respins cererea, astept comunicarea, dar in dosarul avocatului meu nu exista copii dupa dupa acte, declaratii martori, incheieri de sedinta, concluzii scrise mai exact nimic de cand a preluat el cazul. nu ar fi trebuit sa aiba copii inclusiv dupa concluziile scrise depuse de partea adversa la dosar? Nu pot sa imi vad dosarul nici la tribunal pentru ca nu e la arhiva. era datoria lui sa ia copii dupa aceste acte sau nu? cum il abordez?
Normal , ar trebui ca avocatul pe care l-ati avut sa aibe copii de pe actele depuse la dosarul cauzei ...

Puteti sa-l intrebati ..nu cred ca va costa ceva sa-l intrebati de ce are asa ceva sau de ce nu le-a obtinut ...
multumesc mult. cred ca si acesta are ceva de scuns. este al 2-lea. m-am saturat. nu mai stiu ce sa fac. asa se explica lozinca firmei ca nu au pierdut niciodata un proces... si s-a oferit sa-mi redacteze cererea de recurs. ati avea incredere in el?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2012
gogu2, utilizator

Alte discuții în legătură

Nedepunerea concluziilor scrise ramy84 ramy84 In cazul in care instanta de drept penal pune in vedere partilor faptul ca au la dispozitie o saptamana pentru a depune concluzii scrise, iar una dintre parti ... (vezi toată discuția)
Motive de recurs comunicate incomplet eugen82 eugen82 Sint in recurs declarat de partea adversa, pe vechiul cod pr.civ.. La primul termen mi s-au comunicat motivele de recurs, dar ulterior am constatat ca lipseau ... (vezi toată discuția)