avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauza contractuala ccm pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauza contractuala ccm pe perioada determinata

Este valabila clauza contractuala la ccm pe perioada determinata( 1 an), in urma unor formari profesionale? Clauza este valabila pentru urmatorii 3 ani, eu avand contract pe 1 an;

As avea castig de cauza, daca firma ar intenta proces impotriva mea, la o eventuala demisie?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 30 Iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar putea avea castig de cauza numai pentru perioada ramasa de la data incetarii c.i.m. si data expirarii duratei pentru care a fost incheiat c.i.m.
demisia este un act unilateral de vointa , a dvs , nu este incetare de drept.
Din punctul meu de vedere, ar fi valabila pentru un cim pe nedeterminat;
Nu este corect pentru mine ca angajat, sa am contract pe 1 an, sa nu pot beneficia de avantajele unui contract pe nedeterminat, dar firma sa poata sa ma tina legat pentru X ani...
Ultima modificare: Vineri, 30 Iunie 2017
comrace, utilizator
Este valabil pentru orice tip de contract , insa la dvs. numai perioada ramasa de la data incetarii c.i.m. si data expirarii duratei pentru care a fost incheiat c.i.m. va fi cea pentru care este valabila clauza respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze cim ery ery Buna cum pot determina un angajat sa nu demisioneze exista vreo clauza legala pe care o pot introduce in cim? (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala mihai440 mihai440 intr-un contract de locatiune incheiat pe un an de zile se prevede 1 durata contractului se prelungeste in miod automat, pe perioade de timp egale, daca nici ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu durata determinata unait unait Buna ziua, Sunt angajat la o firma in baza unui contract de munca cu perioada determinata ( durata -1 an). Problema este ca : - mi se termina contractul ... (vezi toată discuția)