avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Autoturism achizitionat de la o persoana a corpului ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Autoturism achizitionat de la o persoana a corpului diplomatic

Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti daca la achiziția unui autoturism de la o persoana a corpului diplomatic care a fost scutit la achizitionare de plata tva, la achizitia autoturismului pe persoana juridica romana este obligatoriu sa se plateasca tva? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: mickyberes , utilizator 19:33, 30 Iunie 2017
Buna ziua!
Revin cu intrebarea adresata anterior. Este cineva care s-a mai intalnit cu o astfel de situatie?
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina fara a avea certificat fiscal de la vanzator roxanac18 roxanac18 Am cumparat o masina de la un corp diplomatic strain care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, in cadrul unei ambasade si intampin probleme la ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare auto leila-sema leila-sema Buna ziua, am o mare nelamurire, ca perosoana juridica daca vand un autoturism tva-ul este deductibil, il mai calculez tva (trebuie sa-l evidentiez in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila autoturism simina71 simina71 Buna ziua firma la care lucrez a achizitionat pe firma un autoturism din Germania.Pe factura este trecuta valoarea autoturismului +TVA(313000 RON).Noi am ... (vezi toată discuția)