avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Renuntarea la anmeldung dar pastrarea ratelor la ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Renuntarea la anmeldung dar pastrarea ratelor la autovehicul

Daca renunt la anmeldung in Germania,imi mai pot pastra dreptul sa platesc ratele masinii daca aceasta a fost cumparata prin banca ? Mai ales ca pe talonul de inregistrare este adresa din anmeldung !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 11:03, 3 Iulie 2017
Mentionez breif-ul este la banca germana pana la plata integrala a ratelor. In lipsa anmeldung si revenirea in romania ,pot aparea alte probleme?
Va rog,daca aveti cunostinta de cauza sa ma ajutati cu un sfat. Renuntarea la anmeldung duce la anularea numerelor de inmatriculare? Dar atata timp cate platesc ratele si asigurarea ,banca nu imi poate da masina catre o firma de recuperare. Deci abia dupa plata integrala a ratelor si obtinerea brifului imi pot inmatricula masina pe romania. Va rog,astept opinia dvs!
Nu cunoastem legile germane, nu cunoastem ce contract ati semnat, in Germania puteti apela la ajutor juridic gratuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)