avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte necesare pentru depunerea dosarului pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte necesare pentru depunerea dosarului pentru indemnizatia de somaj

Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti care sunt actele necesare care trebuie depuse la AJOFM, pentru a beneficia de indemnizatia de somaj, avand in vedere faptul ca am lucrat din 15 nov 2013-01.04.2017, la o unitate din subordinea Directiei de Sanatate Publica, cu autofinantare, care a avut un plan de reesalonare a contributiilor catre bugetul de stat di bugetele locale, iar din septembrie 2016 si pana la 01 iulie 2017, am lucrat cu contract individual de munca pe perioada determinata, la o societate comerciala?
Este suficienta adeverinta privind contributia angajatorului(anexa 11, anexa 26 la normele de aplicare), de la ultimul angajator?
Ultima modificare: Vineri, 30 Iunie 2017
ANDREI_oni, utilizator
Cel mai recent răspuns: ANDREI_oni , utilizator 12:45, 1 Iulie 2017
Acte necesare pentru inregistrarea unei persoane care indeplineste conditiile pentru acordarea indemnizatiei de somaj :

[ link extern ]
Sarut-mainile, va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu-mi dau anexa 26! ce sa fac? barnaradu barnaradu De la 1 nov. 2012, nu am reusit nici pana in momentul de fata sa-mi depun Dosarul de somaj. Mai imi trebuie Anexa 26[stagii de cotizare] pentru perioada 01 ... (vezi toată discuția)
Certificat stagiu de cotizare la fondul de somaj ela-ela ela-ela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti de unde/ cine elibereaza \\"c[b]ertificatul de stagiu de cotizare la fondul de somaj[/b]\\" in cazul in care solicitantul are ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de creștere copil Fiica mea,a lucrat în ultimele 24 de luni în jur de 1 an cu șomaj.Actele de șomaj din Italia,în luna februarie au ieșit.Banii i-a primit prin ... (vezi toată discuția)