avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar pe cota parte ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar pe cota parte ?

Salut tuturor.
Am gasit o locuita un pic mai complicata.
Detalii:
Este o casa cu Etaj si mansarda.
La parter este spatiu comercial in laterale iar pe centru casei un hol care ajunge la curtea din spatele casei.
Sus la etaj este un apartament/locuinta.

Intrebarea mea este.
Pot cumpara cu credit ipotecar cota parte de 1/3 ?

Am incercat sa fac dezmembrarea dar se pare ca sunt probleme la cadastru si nu se poate face dezmembrarea pana nu se rezolva problema, dar cei aproximativ 200 de proprietari nu vor sa dea semnatura pentru modificarea schitei (sau ceva de genu) din cadastru.....
Varianta mia ramas sa cumpar pe cota parte cu acte aditionale ce reprezinta cota parte. Mai exact eu vreau sa cumpar doar apartamanetul de la etaj, mansarda si curtea din spate, dandumi servitute prin holul central de la parter.
Ce ma puteti sfatui in acest caz.

Problemele in cadastru sunt, toate terenurile sunt decalate de un capat cu 1,3m, efectiv toate terenurile din parcela de cateva mii de metri partrati.....

Alte discuții în legătură

Dezmembrare teren cu constructie TheoPopescu TheoPopescu Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am un teren de 110 mp care are pe el o constructie cu suprafata la sol de 74 mp. Terenul nu are o ... (vezi toată discuția)
Parti comune vandute ca parti exclusive de icvl in 1973 Theo77 Theo77 Este vorba de o casa ce a fost construita in anul 1930, avand subsol, parter, etaj si mansarda. (Subsolul este trecut ca pivnita si la mansarda sunt camere de ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui pod Aiyana Aiyana Am incercat sa obtin raspuns la aceasta intrebare foarte importanta pentru mine si in alta categorie dar poate nu a fost cea mai potrivita alegere asa ca ... (vezi toată discuția)