avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate demolare construcție ( 2 camere și 1 hol din ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

demolare construcție ( 2 camere și 1 hol din paianta), pe baza de chitanță de mana

Bună seara,
părinții mei au cumpărat un imobil cu chitanta de mana, tata a decedat , mama este în viața. La impozite și taxe erau ambii părinți trecuți ( acum fond mama ), dorim sa demolam cele doua camere și un hol care apar pe chitanta atunci când a fost cumpărat imobilul ( fiind construite din paianta), pe parcursul anilor, părinții au mai construit încă 2 camere, bucătărie , hol, baie, etc.. Fiind din caramida. Menționez ca ai mei au încercat sa obțină titlul de proprietate din 2009 pana în 2013. urmând în prezent sa reîncepem un alt dosar.
revin la întrebare ...
Este posibil sa demolam LEGAL , cu aceasta chitanta și actele doveditoare pe care le mai avem în prezent ( certificat de calitate ) ?!
putem sa dovedim ca construcția din paianta este în stare f. avansata sa "pice" iar pentru reparații nu se merita investit ...
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatie de remodernizare si extindere sau nu andra721 andra721 Buna ziua. As dori niste lamuriri . Locuiesc in Orasul Pantelimon Ilfov, pe malul lacului . In acest moment pe locul unde vreau sa contruiesc sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul sporul de valoare imobil- cuantum sulta dodorel62 dodorel62 Daca un imobil este compus din 3 camere , bucatarie , 3 holuri ,baie si o camara ,iar este construit dupa cum urmeaza : 2 camere , 1 hol , camara facute in ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa algabi2 algabi2 Buna ziua, doresc sa cumpar o casa (in Resita), iar cand am ajuns sa semnez actele notariale am observat ca sunt ceva probleme si va rog sa-mi dati un ... (vezi toată discuția)