avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de remodernizare si extindere sau NU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de remodernizare si extindere sau NU

Buna ziua.

As dori niste lamuriri . Locuiesc in Orasul Pantelimon Ilfov, pe malul lacului . In acest moment pe locul unde vreau sa contruiesc sunt construite un hol, o camera si o mica bucatarie. Eu as vrea sa le modernizez pentru ca sunt de paianta si caramida si sa mai extind o camera. pot face acest lucru fara autorizatie ? constructia pe care vreau s-o consolidez se afla lipita de o alta casa. Multumesc
Cel mai recent răspuns: andra721 , utilizator 14:34, 1 Martie 2018
Vă trebuie autorizatie
Multumesc pentru raspuns. As mai avea o intrebare: daca imi trebuie autorizatia, as putea s-o obtin in conditiile in care mama (proprietarul), nu a facut succesiunea dupa moartea mamei sale ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat urbanism vecin - consolidare constructie Skuntz Skuntz Vecinul meu tocmai m-a informat ca a obtinut un certificat urbanism de la Primaria Sector 1 pentru consolidare si extindere a casei sale - o paianta P+Pod, cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o proprietate care este alcătuită din 3 camere ... Utilizator567 Utilizator567 Buna ziua, Am o proprietate care este alcătuită din 3 camere făcute din paiantă pentru care avem act de proprietate. In continuarea celor 3 camere ... (vezi toată discuția)
Demolare construcție ( 2 camere și 1 hol din paianta), pe baza de chitanță de mana ContSters340566 ContSters340566 Bună seara, părinții mei au cumpărat un imobil cu chitanta de mana, tata a decedat , mama este în viața. La impozite și taxe erau ambii părinți ... (vezi toată discuția)