avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am o proprietate care este alcătuită din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am o proprietate care este alcătuită din 3 camere ...

Buna ziua,

Am o proprietate care este alcătuită din 3 camere făcute din paiantă pentru care avem act de proprietate. In continuarea celor 3 camere s-au construit altele 2 + Bucătărie și baie din cărămida, dar fără autorizație de construcție. Cum pot sa ajung sa am act de proprietate pentru toată casa și sa fie specificat ca este și cărămida in structura ei?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:25, 22 Iulie 2022
Buna ziua.
Va atasez un link pentru edificare
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pad popescucv popescucv In urma cu ceva timp, am cumparat intr-o zona submontana o proprietate pe care se aflau si trei cladiri. Proprietatea este pe un deal si singurele riscuri ... (vezi toată discuția)
Aprobari necesare pentru amenajari interioare? brutuss_ia brutuss_ia Buna seara! Eu si sotul meu ne aflam in situatia de a amenaja o casa veche pe care am mostenit-o. Precizez case afla intr-o curte comuna si face parte ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de remodernizare si extindere sau nu andra721 andra721 Buna ziua. As dori niste lamuriri . Locuiesc in Orasul Pantelimon Ilfov, pe malul lacului . In acest moment pe locul unde vreau sa contruiesc sunt ... (vezi toată discuția)