avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Dividente Dacia
Discuție deschisă în Bursa de valori

Dividente Dacia

Va salut. Imi cer scuze daca intrebarea este off topic.
Dupa o discutie cu mama mea , doresc o părere avizată. In epoca premierului Văcăroiu ambii parinti si.au introdus acele dividente la Dacia. Tatal meu a decedat iar ea nu s.a interesat de soarta acelor dividente. M.a intrebat cum poate da de urma lor si sa le afle situatia. Eu nu i.am.putut raspunde , de aceea am.apelat la d-voastra.
Multumesc fain!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:42, 16 Iulie 2017
Va rog sa cititi toate informatiile de la adresa urmatoare [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiectul 'prima casa' claudiutcm claudiutcm Buna ziua, imi cer scuze daca a mai fost deschis un alt topic pe acelasi subiect. Am o nelamurire cu privire la o cerinta ce trebuie respectata pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile danutzas danutzas Buna ziua, In cazul unui debit rezultat din neplata (plata partiala)unui credit de nevoi personale, fara ipoteca si cesionat de un aprox 1 an de catre o ... (vezi toată discuția)
Transferea unei sume mari de bani dintr-un cont strain in contul personal, implica ilegalitati ? DeeaWL DeeaWL Buna ziua, am de curand o mare intrebare. Cineva m-a rugat sa ii transfer o suma mare de bani (vorbim de mil de dolari) din contul sau (banii depusi sunt ... (vezi toată discuția)