avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zilele plătite dublu in Weekend.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zilele plătite dublu in Weekend.

Lucrez in domeniul privat. Ziua de 4 Iunie, sărbătoare legală, a căzut intr-o zi de duminica. Eu am lucrat in acea zi program normal. Întrebarea mea este: In acea zi de duminica, sporul pentru Weekend nu se cumulează cu sporul acordat pentru zi de sărbătoare legală? Adică daca o zi de sărbătoare legală cade in zi de Weekend aceasta nu se plătește dublu pentru ca exista deja sporul de Weekend? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 3 Iulie 2017
Nu. Una cu alta nu se cumuleaza.
Daca nu vi s-a compensat cu zi libera, atunci seva plati si sporul pentru munca in week-end si sporul pentru munca in zi de sarbatoare legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca în zi de sărbătoare legală ce cade în weekend izsak carmen izsak carmen Buna ziua. Prin natura muncii noastre la noi se lucrează în weekend. Pentru acest fapt se acordă un spor la salariu și 48 ore consecutive in zile ... (vezi toată discuția)
Remuneratia in zilele de liber legal care cad in weekend oanazic oanazic Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste remuneratia zilelor de liber legal care cad in weekend. Eu sunt remunerata in functie de intervalul ... (vezi toată discuția)