avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acte lasate la contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acte lasate la contabil

Dupa multi ani de contabilitate m-am trezit cu o frumusete de arhiva cu documentele contabile lasate la mine de diversi clienti. Cu acestia nu mai colaborez de foarte mult timp. Am incercat in toate modurile sa-i conving sa vina pentru a-si ridica actele, dar degeaba.
Mai mult, la unii am trimis pe curier , dar mi-au fost refuzata ridicare, binenteles ca am platit eu transportul.
Ce ati face dvs in locul meu? Am in momentul de fata peste 3 mc de arhiva, pentru care trebuie sa platesc chirie.
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iulie 2017
alin1971, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 14:24, 1 Iulie 2017
Negociați cu o firmă de arhivă care are depozit și poate ieșiți mai ieftin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa ceruta providerilor de cablu tv, internet si telefonie gheorghe.istrate gheorghe.istrate Buna ziua Blocul nostru este tranzitat de diversi operatori de servicii care au diferite cabluri si cutii pe fatada blocului . Intrebare : cum putem optine ... (vezi toată discuția)
Exista sanse sa dovedesc ca mi s-a furat din bagaj ? petrisor21 petrisor21 Va salut. Apelez la cunostintele dumneavoastre in speranta rezolvarii situatiei in care ma aflu. Saptamana trecuta, printr-un \"nene\" care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament-obligatiile chiriasului si ale propr. Amorelina Amorelina Buna ziua! Sunt intr-o situatie in care as dori sa stiu avantajele si dezavantajele fie ale proprietarului de apartament cat si ale chiriasului.Situatia este ... (vezi toată discuția)