avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinnoire Carte de Identitate, Locuinta cu mai multi ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinnoire Carte de Identitate, Locuinta cu mai multi proprietari

Imi expira buletinul luna viitoare si trebuie sa merg sa il reinnoiesc.

Problema este ca locuinta e pe numele a 4 proprietari.

Intrebare: Trebuie sa vina cu mine toti cei 4 proprietari, sau e de ajuns doar unul?

Multumesc!

Numai bine!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:36, 2 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E de ajuns doar acordul unui singur proprietar. Prezenta tuturor proprietarilor esa necesara, ori acordul scris la notar, doar in cazul in care locuinta a fost notificata in CF ca locuinta a familiei. Faptul ca este intabulata in CF nu inseamna ca este notificata ca locuinta a familiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare buletin la expirare - adeverinta de la primarie Lily88 Lily88 Buna ziua! As dori sa va intreb,in ceea ce priveste eliberarea buletinului,la ghiseu nu au avut amabilitatea de a ma informa,trebuie sa schimb buletinul,expira ... (vezi toată discuția)
Declaratie de luare in spatiu Radomir Radomir Situatia este urmatoarea: Am pierdut cartea de identitate si, in consecinta, trebuie sa depun actele pentru emiterea uneia noi. Locuiesc cu parintii, care ... (vezi toată discuția)
Valabilitate carte de identitate taramoiup taramoiup Buna ziua! vreau sa va expun o situatie ,deosebita , pentru mine. Am divortat in 2007, dar nu am facut partaj cu fosta sotie . Acum m-am recasatorit , dar ... (vezi toată discuția)