avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre teren agricol

Buna seara ,tatăl meu si sora lui lângă sat au cate 10 ari unul lângă celălalt primit ca moștenire de 28 de ani teren extravilan . În fiecare an au săpat terenul acela au lucrat acolo . Toată lumea din sat are cate 10 ari de familie . Si acum au aflat parintii ca de 2 ani s-a schimbat harta cu terenul si pe noi vor sa ne mute intru-un loc mai in jos unde este doar trestie și mizerie . Cum este posibil dupa 28 de ani sa aflam ca o persoana are 40 de ari de 2 ani si restul persoanelor 10 ari dar el încă neavand acolo nici acum .Tatăl meu are depunere in posesie ca act pentru ca de atâția ani nu s-a dat titlu de proprietate . Ce este de facut va rog frumos sa ma lămuriți . Va multumesc anticipat .
Ultima modificare: Duminică, 2 Iulie 2017
Admin, administrator
Din pacate, am avut multe situatii in care convingerea ca "este terenul meu" nu s-a reg[sit in acte.
Sfatul meu:
-cereti in scris de la Primarie motivul relocarii.
-clarificati situatia juridica a terenului apeland la topograf, notar si cadastru.
Și s-au rezolvat? Se poate face ceva sa fie locul cum a fost până acum? Nu e posibil dupa atatia ani sa ne trimita in alta parte dupa placul lor sa aibe teren cat mai mult in fata casei lor din cauza la noua hartă ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Teren mai putin decat in acte cristi200846 cristi200846 In 1974 parintii mei au cumparat un teren de 360 mp pe care au construit o casa . Vanzatorul avea o parcela de 720mp pe care a impartit-o in doua. Cand le-a ... (vezi toată discuția)
Mosteniri, intabulari, cf rami@ rami@ Buna ziua am si eu o intrebare: Tata-l a decedat in 2013 in urma lui a lasat un titlu de proprietate cu mai multe parcele teren intravilan si extravilan ce ... (vezi toată discuția)