avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

In septembrie 2017 se va naste copilul. Am lucrat timp de 2 ani in acelasi loc, pana in octombrie 2016 si de atunci nu lucrez. Pot beneficia de indemnizatia pentu cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Iulia.Cosa , utilizator 18:49, 2 Iulie 2017
Da. Aveti 12 luni lucrate din ultimele 24 inainte de nasterea copilului.
Persoanele care, în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, au realizat timp de cel puţin 12 luni venituri din salarii şi asimilate salariilor, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, supuse impozitului pe venit saus-au aflat intr-una din situatiile asimilate prevazute de lege pot beneficia de indemnizatia pentru CCC.

In speta, puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Ultima modificare: Duminică, 2 Iulie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul si indemnizatia de creștere a copilului Izabelaolteanu Izabelaolteanu Cum se poate beneficia de ajutorul de creștere a copilului?Eu am un an si o luna de când lucrez la actualul loc de munca si 5 luni de când sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Lps ped Lps ped Buna ziua! Va prezint situatia urmatoare: Am lucrat, dupa cum urmeaza: 15 sept. 2015-15 iun. 2016 15 sept. 2016 -16 iun. 2017 Acum voi avea contract tot ... (vezi toată discuția)
Paternal Mihaita1986 Mihaita1986 Buna ziua ,Am fost angajat Aprilie 2017 iunie 2018 dupa care am intrat in concediul medical 3 luni pana pe data de 1 octombrie si am incetat contractul de ... (vezi toată discuția)