avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apel

cine si cum poate face apel in numele altei persoane????
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:34, 3 Iulie 2017
Buna ziua. Apel poate face numai cel ce a avut calitate de parte in prima instanta sau un mandatar al uneia dintre parti.
e vorba de o renuntare la mostenire,si apoi a revenit cu apel,apelantul nu locueste in romania,in instanta nu a fost lasat sa vorbeasca ,deoarece nu are taxa de timbru platita,cum se poate cand stiu din surse sigure ca nu a fost in tara sa faca apelul la termen
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2017
tamanu17, utilizator
trebuie sa faca cerere de repunere in termen...se poate sa angajati un avocat pentru acea persona care sa-i reprezinte interesele
Daca nu s-a achitat taxa nu se judeca nimic.

Restul aspectelor trebuie analizate la dosar daca ar prezenta relevanta.
Prin avocat se poate declara apel.
nu are avocat,termenul a fost pe 22 decembrie anul trecut,ea nu a fost in tara ,daca la apel nu a fost lasata sa se apere si a fost pusa sa plateasca o taxa de timbru ca sa poata vorbi ,apelul s-a amanat ,si nici semnaturile nu coincid

Alte discuții în legătură

Succesiune tamanu17 tamanu17 pe rol find dosarul de mostenire in urma decesul mamei,in care sunt implicati tatal.fiul si2 surori,pe timpul procesului,una din surori a renuntat la partea ... (vezi toată discuția)
Avocatul trebuie sa fie prezent la termene? azt azt Fratele meu, fost padurar, este inculpat intr-un proces intentat de Directia Silvica. Astazi ar fi trebuit sa se pronunte solutia in dosarul sau la Curtea de ... (vezi toată discuția)
Conexare dosare emil6702 emil6702 Buna seara, Intr-un proces de succesiune, dupa multe termene si acte solicitate, mi s-a respins actiunea pe o exceptie din oficiu deoarece nu am putut sa aduc ... (vezi toată discuția)