Ar putea sa va coste mai ieftin sa platiti avocat sa studieze dosarul si sa va spuna daca mai sunt sau nu sanse decat sa achitati taxa de timbru si sa fie ceva inutil.
Poate achita taxa de timbru si sa nu ajute cu nimic.
Si daca o achita poate sa fie ca si cum nu a achitat.
Sa cheltuie nu-mi pare rau ca si eu am cheltuit,ea are la dosar o declaratie in fata unui notar ca renunta la partea ei in favoarea altei persoane ,cum in instanta suma s-a impartit la 3 nu la 4 ,si ce a dorit nu i-a iesit a facut apel,a dorit sa vorbeasca si a fost pusa sa plateasca o taxa de timbru ca poata vorbi,dar oricum intampinarea e facuta ,si acolo specificat ca nu e facut apelul de ea,nu stiu de ce a mai fost pusa sa plateasca taxa daca nu mai are sanse
Da, din ce ziceti nu pare sa aiba sanse dar sa vorbeasca trebuie sa plateasca taxa la stat.
Daca nu a declarat apelul nu vad ce rost mai are sa achite taxa.
Succesiune
tamanu17
pe rol find dosarul de mostenire in urma decesul mamei,in care sunt implicati tatal.fiul si2 surori,pe timpul procesului,una din surori a renuntat la partea ... (vezi toată discuția)
Conexare dosare
emil6702
Buna seara,
Intr-un proces de succesiune, dupa multe termene si acte solicitate, mi s-a respins actiunea pe o exceptie din oficiu deoarece nu am putut sa aduc ... (vezi toată discuția)