avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna seara.mama mea a murit și eu singurul fiu am rămas cu tata.va rog să-mi spuneți ce procent din moștenire avem fiecare.va mulțumesc cu respect
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:06, 3 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Tatal are 1/4 iar dvs. aveti 3/4.
Mulțumesc frumos..o seara buna
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Bunuiri realizate in comun, in timpul casatoriei:
Tatal 5/8 din TOATA VALOAREA BUNURILOR (de obicei este vorba de casa si/sau teren) si copiii impart 3/8.
Bunuri doar ale mamei (de obicei mostenirea ei sau casa cumparata inainte de casatorie) tatal 1/4 si copiii impart 3/4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa decesul mamei Andromeda92 Andromeda92 Buna ziua ! Parintii mei au un teren cu casa cumparat iar impreuna au 2 copii pe mine si fratele meu dar mama mai are 3 copii din alta casatorie(inainte sa se ... (vezi toată discuția)
Drepturi după moartea tatalui Vasiliu Letitia Vasiliu Letitia Buna seara! Tatăl meu a murit acum 3 săptămâni și am rămas eu și mama. Avem un apartament cu doua camere in Buc,in care locuiește mama și o casa in ... (vezi toată discuția)
Succesiune Maryzin Maryzin Buna ziua! As dori și eu câteva răspunsuri la niște situații legate de o succesiune, moștenire. Tatăl meu a fost căsătorit cu mama mea 45 de ani, ... (vezi toată discuția)