avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat, eliberare in regim de urgenta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat, eliberare in regim de urgenta

Buna seara, am o situatie mai delicata, cu 48 de ore inaintea zborului de avion am sesizat ca am buletinul expirat. Intrebarea mea este urmatoarea: exista posibilitatea eliberarii in regim de urgenta a unui nou buletin sau a unui act doveditor care sa imi permita sa ies din tara (avion) la data plecarii?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:34, 5 Iulie 2017
Buna seara,
Mergeti urgent la evidenta persoanelor si intrebati!
S-ar putea sa DA!
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Dacă aveți pașaport valabil, puteți ieși din țară (după nuntă, aveam buletinul tăiat, însă am plecat din țară doar cu pașaportul)
Pavel93 a scris:

exista posibilitatea eliberarii in regim de urgenta a unui nou buletin sau a unui act doveditor care sa imi permita sa ies din tara (avion) la data plecarii?

Nu exista regim de urgenta la eliberarea cartilor de identitate, o puteti obtine doar daca stati intr-un oras resedinta de judet sau in Bucuresti pentru ca au baza materiala necesara tiparirii, cu ajutorul sefului de serviciu - daca reusiti sa intrati la el si sa-i explicati/dovediti de ce aveti nevoie urgenta de ea. Altfel nu, pentru ca nu exista taxa de urgenta si se rezolva in ordinea depunerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin pierdut, refacere la urgenta shado564 shado564 Bună ziua, mi-am pierdut azidimineaţă buletinul, eu luni trebuie să plec din ţară , la vamă se acceptă copie buletin, sau doar cu buletinul original ... (vezi toată discuția)
Eliberarea buletinului la urgenta zsofika zsofika Buna ziua am o intrebare in agust ma duc in romania sa fac nunta in 22 agust avem nunta problema e ca in 29 august trebuie sa vin inapoi in germania ca in ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de identitate in regim de urgenta + taxe PaulAnatripsis PaulAnatripsis Buna ziua, am urmarit pe forum o discutie referitoare la urgentarea eliberarii C.I , se poate urgenta sau nu? ce inseamna urgentare pe baza de motiv..trebuie ... (vezi toată discuția)