avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberarea buletinului la urgenta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberarea buletinului la urgenta

Buna ziua am o intrebare in agust ma duc in romania sa fac nunta in 22 agust avem nunta problema e ca in 29 august trebuie sa vin inapoi in germania ca in 31agust incep la lucru oare imi va face buletinul pana ce plec inapoi?Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:01, 31 Mai 2017
Functie de localitatea de domiciuliul si pentru anumite situatii legal prevazute ,se pot elibera documente de identitate in regim de urgenta cu achitarea taxelor aferente
Initial ,detaliati situatia cu care va confruntati inspectorilor serviciului care pot intocmi documentul de identitate in termenul precizat de dv
Succes !
Nu exista taxa de urgenta pentru eliberarea cartii de identitate, e un fix al d-nei ynocentta de care nu reusim s-o scapam nici cu rugaminti, nici cu amenintari.

Doar daca stati intr-un oras resedinta de judet sau in Bucuresti e posibil sa o obtineti in mai putin de o saptamana, cat pare ca aveti intre casatorie si plecarea din tara.
O solutie ar putea fi sa va faceti de pe acum pasaport, eventual doar temporar ca e mai ieftin si e valabil un an, ca sa aveti cu ce pleca. Nu conteaza ca va veti schimba numele, nu veti avea probleme la frontiera.
Actele pentru cartea de identitate cu noul nume le puteti depune la Evidenta dupa casatorie si puteti face cuiva procura sa v-o ridice, iar apoi sa v-o trimita in Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)
Pasaport cetatean roman cu domiciliul in germania Tschiesche Tschiesche Buna ziua, doresc un raspuns legal la o intrebare concreta, determinata de o situatie concreta.Locuiesc in Germania din 2010, dar nu am renuntat la cartea de ... (vezi toată discuția)