avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Card de cumparaturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Card de cumparaturi

Am nevoie de ajutor, va rog. Unchiul meu a decedat in urma cu 4 luni, neavand nici un mostenitor, dar nici bunuri de numele lui. Singura care ar fi putut fi mostenitoarea lui este mama sa, in varsta de 93 de ani. La el am gasit niste carduri de cumparaturi de la ERB de pe care a cheltuit vreo 2.000 lei. Am trimis la firma certificatul de deces, dar ei continua sa sune si sa o santajeze pe bunica mea, ca daca nu le plateste ea suma, o vor da in judecata. Ce pot face?. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Salomia , utilizator 12:49, 5 Iulie 2017
Buna ziua,
Au ramas bunuri de pe urma unchiului?
Daca da atunci va trebui sa solicitati ajutorul unui avocat care sa va ajute sa scapati de banca.
Daca NU atunci ignoratii!
bunica SA NU DEA DATE SAU SA SEMNEZE CEVA INDIFERENT CE SI CINE II SPUNE CEVA FARA A FI DUMNEAVOASTRA DE FATA.
NU SEMNATI NICIUN ANGAJAMENT PENTRU ACOPERIREA DATORIILOR UNCHIULUI INDIFERENT CINE VA CERE ASTA.
Nu sunt bunuri, nu are nimic pe numele lui. Mostenitori sunt doar mama lui ( bunica mea ) si doua surori. La notar ni s-a spus ca ar trebui sa facem succesiunea dupa bunicul ( decedat acum 16 ani ), caz in care ar avea si el parte la mostenire, dar nu stie notarul cine semneaza pentru partea lui de mostenire. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire aurelia i iordache aurelia i iordache Bunica mea a murit acum 5 ani, lasind in urma o casa si teren agricol intr-o comuna in jud.Olt. A avut 2 fii - tatal meu (care a decedat inaintea bunicii) si ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters362803 ContSters362803 Dorim sa dezbatem mostenirea dupa decesul tatalui nostru. Actele de propietate ale celor doua corpuri de casa sunt: Corp A Certificat de Mostenitor (anul ... (vezi toată discuția)
Succesiune ceaunica ceaunica Buna ziua, unchii mei fac sucesiunea in urma decesului bunicului. Sunt 4 frati. Unul dintre frati, in speta tatal meu este si dansul decedat. Dupa tatal meu s ... (vezi toată discuția)