Solutia pe scurt: In baza art.337 Cod penal si art.375 Cod pr.penală condamna inculpatul SECARĂ GABRIEL, ... pentru infracţiunea de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice la pedeapsa de 1 an închisoare. In baza art.91 NCP dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere a pedepsei de 1 an inchisoare cu termen de supraveghere de 2 ani stabilit potrivit art.92 NCP. In baza art.93 NCP dispune ca pe durata termenului de supraveghere inculpatul sa respecte urmatoarele masuri de supraveghere: a) sa se prezinte la serviciul de probatiune la datele fixate de acesta; b) sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa; c) sa anunte in prealabil schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile; d) sa comunice schimbarea locului de munca; e) sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta. In baza art.93 alin.2 lit.a Cod pr.penala impune inculpatului sa frecventeze un program de reintegrare sociala derulat de catre serviciul de probatiune sau organizat in colaborare cu institutii din comunitate. In baza art.93 alin. 3 NCPP dispune ca pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul Secară Gabriel sa presteze o munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 60 de zile, intr-una din institutiile urmatoare: Primaria Medgidia, Consiliul local Medgidia,afara de cazul in care din cauza starii de sanatate nu poate presta aceasta munca. In baza art.94 NCPP masurile se comunica serviciului de probatiune de la domiciliul inculpatului. In baza art.272 Cod pr.penală dispune avansarea onorariului in sumă de 520 lei apărătorului din oficiu Ion Ruxandra Maria din fondurile Min.Justiţiei. În baza art.274 NCPP penală obligă inculpatul la plata sumei de 800 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat . Cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată în şedinţă publică azi 29 06 2017. INTREBARE! avocatul meu ma îndrumă spre apel pentru ca pentru mine nu este ok acesta decizie data de instanța pt ca mentionez ..sunt sofer profesionist si din asta imi întrețin familia, intrebarea mea este urmatoarea:ce pot sa risc in urma recursului la curtea de apel sau dk am vre-o seansa sa il recuperez in instanta ? Multumesc anticipat!
Multumesc frumos ! Noi in principiu mergem pe amânare fiind cea mai favorabila decizie in favoarea noastra, mentionez ca sunt fara antecedente penale cat si rutiere,crede-ti ca as putea beneficia de acesta amânare? Sau ce șanse as avea? Multumesc inca o data!