avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intimidare, amenintare, minciuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intimidare, amenintare, minciuna

în comunitatea avocatnet.ro (77 au întrebat astăzi)
Salut kantorm! Vrei să faci o faptă bună azi? Răspunde la o întrebare din Forum. Pentru cel care întreabă o să fie de mare ajutor.
Ce pot face?

kantorm
Utilizator
Marți, 4 Iulie 2017, 15:09 Popularitate 3
Buna ziua, la noi la Asociatie, in urma unor propuneri in AG a Asociatiei, s a facut o sedinta de scara hotarandu se ca acestea sa fie discutate si sa se adopte una dintre ele.1. Debransarea in totalitate a blocului; 2. Inlocuirea conductelor tur retur din subsol, care sunt supradimensionate pe cheltuiala celor din sistemul centralizat; 3. Mentinerea conductelor cu toate riscurile ce rezulta din vechimea lor, renuntarea la repartitoare si plata in sistem pausal de catre cei din sistemul centralizat a caldurii, chiar si a partilor comune. Daca sunt inundatii plata o vor face numai cei din sistemul centralizat. Sub patronatul Administratorului si a Presedintelui a fost citita o lege care confirma ca numai cei din sistemul centralizat vor plati pentru caldura si reparatiilor din subsolul blocului. Desi am citit si eu din HG 1588/2007 nu mi au dat crezare, seful scarii spunand ca legea citita de el e cea mai noua. Presedintele si Administratorul nu au spus nimic despre legalitatea acestor propuneri. Prin intimidare, amenintare si minciuna au reusit sa i faca , de frica, sa se debranseze. Am ramas 2 persoane pe scara noastra care nu am cerut inca debransarea. Va rog sa mi spuneti daca pot face ceva impotriva Administratorului, Presedintelui si sefului de scara care ne au mintit. Cum ne afecteaza pe cei 11 vecini care am ramas in sistem centralizat, avem repartitoare, ca si cost al apei calde si caldurii?
Cel mai recent răspuns: kantorm , utilizator 05:22, 5 Iulie 2017
Daca aveti repartitoare de cost agent termic si apometre apa rece/calda,urmeaza sa achitati c/v index individual +parti comune
Cititi cu atentie L nr 230/2007 actualizata 2017 alta lege nu este in vigoare si HG nr 1588/2007
Atentie ! Exista posibilitatea ca reprezentantul legal al asociatiei de proprietari sa va fi citit proiectul de modificare a L nr 230/2007 care insa nu a fost publicat in monitorul oficial,nu a intrat in vigoare
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face? kantorm kantorm Buna ziua, la noi la Asociatie, in urma unor propuneri in AG a Asociatiei, s a facut o sedinta de scara hotarandu se ca acestea sa fie discutate si sa se ... (vezi toată discuția)
Administratorul reprezinta numai majoritatea, adica pe cei cu centrale kantorm kantorm Trebuie aprobata eliberarea acordului de desprindere din sistemul centralizat, in Adunarea Generala a Asociatiei de proprietari? Precizez ca la aceasta sedinta ... (vezi toată discuția)
Plata pierderilor de caldura atomis atomis Eu m-am debransat de la caldura, de vreo 2 ierni, si am tot platit nu stiu ce pierderi de caldura, ba pe scara, ba din apartament, dar tin sa sublinie ca pe ... (vezi toată discuția)