avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nerespectarea sentintei judecatoresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nerespectarea sentintei judecatoresti

am o sentinta irevocabila care oblga primaria deam elibera titlurile de proprietate de 5 ani o am dar pinan ziua de azi nam nici macar un titlu un model de plingere penala pentru acest caz poate cineva sa ataseze multumesc

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate terenuri FileMooN FileMooN buna ziua tuturor pe scurt cazul meu 1 am depus 3 cereri cu numar de inregistrare pentru eliberarea titlurilor de proprietate 2 am dat in judecata ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila legea 247- amplasament ocupat bukinst bukinst In urma unui proces finalizat la Legea 247 printr-o sentinta irevocabila mi s-a stabilit dreptul de a mi se reconstitui o suprafata de 10 ha teren arabil. Dupa ... (vezi toată discuția)
Sentinta judecatoreasca este asimilata titlului de proprietate ? rolex rolex In cadrul unui proces la Legea 10/2001 o persoana a obtinut 5 parcele in intravilan in suprafata de 0,72 ha. ce erau libere de sarcini conform expertizei ... (vezi toată discuția)