avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu proprietate terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu proprietate terenuri

buna ziua tuturor pe scurt cazul meu
1 am depus 3 cereri cu numar de inregistrare pentru eliberarea titlurilor de proprietate
2 am dat in judecata primaria dupa 2 ani am cistigat sentinta irevocabila cum ca trebuiasca sami elibereze titlurile + 50 de lei daune pe zi intirziere
3 dupa 1 an jumatate am angajat un executor judecatoresc casa ma rezolve adica sami elibereze titlurile de proprietate
4 acuma au trecut aproape 4 ani dela sentinta executoru sa pensionat de aproximativ 2 luni
si din cele 16 titluri ce trebuia sa la primesc nici macar 1 nu sa eliberat de 4 x sau trimis procese verbale de punere in posesie din partea primariei desigur de fiecare data cu cva greseli
5 ce are trebui sa fac plingere penale caci cas cu nervi la pamint .....
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:38, 10 Aprilie 2016
Nu ati avut avocat pana acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titluri gresite de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea sentintei judecatoresti FileMooN FileMooN am o sentinta irevocabila care oblga primaria deam elibera titlurile de proprietate de 5 ani o am dar pinan ziua de azi nam nici macar un titlu un model de ... (vezi toată discuția)
Teren veteran de razboi gigi pirlea gigi pirlea Bunicul meu din partea tatalui a fost veteran de razboi dupa terminarea celui de-al 2 lea razboi mondial a primit un teren de un hectar pamint ,bunicul a ... (vezi toată discuția)