avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren veteran de razboi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren veteran de razboi

Bunicul meu din partea tatalui a fost veteran de razboi dupa terminarea celui de-al 2 lea razboi mondial a primit un teren de un hectar pamint ,bunicul a decedat si eu am mers la primarie sa rezolv problema am cerut lamuriri la biroul agricol (mentionez ca la noi in com ghioroiu jud vilce )nu sa-u dat nici pina acuma titlurile de proprietate la toata lumea si un inginer agricol care se ocupa de aceste acte a spus ca drepturile cistigate pe front nu mai sunt valabile si ca paminturile au fost retrocedate vechilor proprietarii si ca acestia au primit titluri de proprietate pe acele terenuri. Ce ma indrumati sa fac? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:19, 31 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pamantul dat veteranilor de razboi s-a facut prin hotarare a prefectului. Mergeti la prefectura si depuneti o solicitare scrisa prin care sa vi se comunice in ce conditii terenul primit in proprietate de catre bunicul dvs. se mosteneste cu precizarea art. de lege care prevede raspunsul comunicat. Este posibil sa se invoce ca nu s-a emis act de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria tergiverseaza emiterea unei solutii de retrocedare - legea 247/2005 Balaurul Balaurul * Nu este prima data cind autoritatile Administrative nu raspund cererilor inaintate de catre tatal meu spre Prefectura PH sau catre Primaria Cerasu - jud. PH. ... (vezi toată discuția)
Recunoastere drept proprietate drglat drglat Buna ziua! As dori un sfat in legatura cu urmatoarea problema: In urma cu mai bine de un an bunica mea a murit si a lasat in urma o mostenire constand in mai ... (vezi toată discuția)
Lege privind persoanele concentrate dupa razboiul din 1944 Stef_74 Stef_74 Buna ziua.Dupa razboiul din 1944,bunicul meu a fost concentrat trei ani,iar drept rasplata a fost improprietarit cu o jumatate de hectar de teren arabil.Am ... (vezi toată discuția)