avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Avarii auto datorita unui cablu desprins
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Avarii auto datorita unui cablu desprins

Buna ziua,

Ieri se deplasa sotia cu masina pe un bulevard din Timisoara si la un moment dat a agatat un cablu electric desprins, ce atarna in mijlocul dumului. In urma acestui incident, o buna parte a masinii s-a zgariat. Din cate am auzit pe la stiri, au mai fost cazuri in care cetateni au fost despagubiti dupa ce si-au avariat masinile in gropile din asfalt.
Puteti sa ma indrumati daca pot solicita despagubiri pentru repararea daunelor si cui sa ma adresez?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:46, 5 Iulie 2017
Trebuie atenta analizate circumstantele producerii evenimentului
Se poate invoca ca participantul la trafic putea sa evite evenimentul
Teoretic ,partea vatamata se poate institui cu pretentii impotriva administratorului cablului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier dritaS dritaS buna ziua, Am o intrebare,sunt nemultumit de felul in care agentul de circulatie a intocmit P.V.de constatare a evenimentului tinand cont de faptul ca el nu a ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina furata avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Tocmai mi s-a intamplat cel mai nebunesc lucru pe care pot sa mi-l imaginez. Sunt sunat la 5 dimineata de un prieten care ma anunta ca masina ... (vezi toată discuția)
Consecintele neopririi la semafoare in trafic UzY3L UzY3L Salutare tuturor, Vreau sa stiu care sunt consecintele in cazul in care cineva mi-a sifonat/atins/julit/lovit masina in trafic iar eu nu opresc, avand in ... (vezi toată discuția)