avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conflict firma apometre / Administratie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conflict firma apometre / Administratie

Buna ziua,

am urmatoarea situatie tragi-comica:
1. administratia ne-a amenintat cu legea 121/2014 sa ne punem repartitoare si apometre ( mentionez ca noi avem asa ceva atat individual cat si pe comun inca din 2007) dar acum vor sa punem cu unde radio si ca daca nu le punem - vom plati la pausal.
2. au semnat contract fara a face sedinta // trecand peste acest aspect am zis ca le montez
3. astazi au venit sa le monteze
4. mama ( femeie in varsta ) s-a dus sa le ceara pana ajung la apartamentul nostru - un contract si un proces verbal - pentru a le citi - si-n momentul cand ajung acasa sa le am - purtand discutia cu o domnisoara ce se ocupa de acte - un muncitor de la firma respectiva i-a spus sa iasa afara sa ii lase sa munceasca. mama i-a spus ca nu discuta cu el iar acesta a insistat din nou atunci mama a replicat ca este un magar si sa taca din gura.
5. din acest motiv, muncitorii refuza acum sa vina sa monteze apometrele.
6. din moment ce eu nu am refuzat montarea (si de bunavoie sau nu, am fost de acord cu ,,decizia'' administratiei) - iar firma nu-mi le monteaza -cui ma pot adresa pentru eventualul prejudiciu prin platirea consumului la pausal?!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 18:47, 5 Iulie 2017

Eu cred ca nu o sa platiti nimic la pausal, atata timp cat dvs. aveti consumul masurat cu apometre "clasice".
Acum, vedeti, tragi-comedia a avut do protagonisti... Asadar mai bine s-ar impaca si s-ar monta noile apometre. Faza este ca discutia ar trebui purtata in prezenta conducerii asociatiei si a sefului celui care monta apometrele. Adica fiecare sa-si vada de treaba lui.
Asta este, toti avem drepturi, avem si obligatii pe care trebuie sa le respectam...
Succes!
modernizarea se face greu: eu cunosc doua situatii in care modernizarea a facut-o asociatia, din fondurile sale.
Apometrele cu citire radio au fost montate gratuit la proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt administrator de bloc si ma confrunt cu urmatoarea problema ... DINONINO DINONINO Buna ziua, sunt adm. de bloc si ma confrunt cu urmatoarea problema ; in ap. s au montat apometre cu citire radio, dar un proprietar a refuzat montare lor ( a ... (vezi toată discuția)
Administratorul si presedintele de bloc monteaza in mod fraudulos apometre cu unde radio ContSters346864 ContSters346864 Buna seara, Presedintele si administratorul de bloc au dispus montarea apometrelor cu unde radio fraudulos deoarece nu au convocat o adunare generala ... (vezi toată discuția)
Cerere montaj apometre ista Samuel bogdan Samuel bogdan Buna! Vreau sa stiu daca exista un termen maxim legal in care ISTA (care detine monopol pe piata) este obligata sa vina sa monteze apometre in ... (vezi toată discuția)