avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua ! Tatal meu adoptiv a decedat si in urma succesiunii mama a vandut casa , impartindu se banii . Mama si a cumparat alta casa ulterior . Acum a decedat si mama . Suntem 2 frati . Eu si fratele meu vitreg . Grate doar de tata . Acum va intreb : are si fratele meu dreptul la casa ma ei mele ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:23, 5 Iulie 2017
Pe mama dvs o mostenesc doar copiii ei.
Buna ziua,
Pe mama dumneavoastra o mostenesc doar copiii de sange sau adoptati cu acte in regula.
In cazul dumneavoastra veti fi singura mostenitoare legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mama vitrega rotarualin rotarualin BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA LEGATA DE SUCCESIUNE (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA Tatal meu a murit, in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)
Succesiune Alina50 Alina50 Buna seara, Am o nelamurire,Tatal meu a decedat in noiembrie,(avand doi copii si sotie) el avand o Sora dar si un frate vitreg de pe Tata,fratele vitreg si ... (vezi toată discuția)
Moștenirea soțului fără descendenți. sunt soluții pentru a le rămâne copiilor vitregi bunurile sale? Mihaela Br. Mihaela Br. Bună ziua ! Situația la care aș dori un răspuns este următoarea : eu cu fratele meu l-am pierdut pe tata pe când eram mici . După câțiva ani , mama ... (vezi toată discuția)