avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Achizitie teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Achizitie teren

Buna ziua. Doresc sa achizitionez un teren in valoare de 10 000 euro. Vanzatorul este in Polonia. Proprietarii sunt bunicii care sunt morti. Vanzatorul ne a propus o anumita suma plus sa ne ocupam de demersurile juridice edupa ce ne face el o procura din Polonia. Puteti sa imi spuneti va rog care ar fi procedurile si cam la ce costuri se ridica? Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite la vanzare teren extraviran Valy62B Valy62B Buna ziua Am o intrebare legata de vanzarea unui teren extravilan. Prin vanzarea terenului voi incasa o anumita suma de bani, taxele de vanzare le suporta ... (vezi toată discuția)
Procura revocata.... mariusstm mariusstm Am marea rugaminte de a ma sfatui in ceea ce urmeaza sa va spun...In urma cu 6 ani am dorit sa achizitionez un teren agricol. am platit suma integral dar fiind ... (vezi toată discuția)
Procura bambi.2010 bambi.2010 buna seara. pt vanzarea unui imobil pe care il are in proprietate, pt care a stabilit cui il vinde si la ce valoare, bunica mea doreste sa faca imputernicire ... (vezi toată discuția)