avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe si impozite la vanzare teren extraviran
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe si impozite la vanzare teren extraviran

Buna ziua
Am o intrebare legata de vanzarea unui teren extravilan. Prin vanzarea terenului voi incasa o anumita suma de bani, taxele de vanzare le suporta cumparatorul, dar nu stiu daca eu, in calitate de vanzator am ceva de platit catre stat si cam la cat se ridica sumele de plata daca suma incasata de mine se ridica sa zicem la 10 000 euro.

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament fara credit vlad.dragomir vlad.dragomir Buna ziua, Am reusit sa strang o suma de bani suficienta pentru achizitionarea unui apartament fara credit. Am inceput sa caut si sa contactez diferite ... (vezi toată discuția)
Tva terenuri extravilane ce ulterior devin intravilane vandute in rate Miulescu Miulescu As dori sa intreb daca am incheiat precontract de promisiune de vanzare pentru un teren extravilan cu plata in rate teren pentru are au fost demarate ... (vezi toată discuția)
Complicatii vanzare parcele teren agricol Daniel0385 Daniel0385 Buna. Cu un sfat, o indrumare, daca m ati putea ajuta. Sa va descriu situatia mea: am hotarat in familie sa vindem niste parcele de teren agricol situate pe ... (vezi toată discuția)